За пореден път актьорът Стоян Алексиев бе хванат в крачка с

...
За пореден път актьорът Стоян Алексиев бе хванат в крачка с
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! Стоян Алексиев пак награби страстно палавата студентка Ивана в центъра на София

За следващ път актьорът Стоян Алексиев бе заловен в крачка с палава студентка. Звездата от „ Откраднат живот ” бе видян да си разменя нежности с приятелката си Ивана Бобойчева. Папараци щракнаха двойката да си разменя буйни целувки. Кадрите бяха излъчени в предаването „ Папараци” и затвърдиха слуха, че двамата имат връзка.

Действието се развива единствено ден след именния ден на брачната половинка на актьора–Надежда, с която двамата са още мъж и жена.

Това е следващата порция фотоси на Ивана и доста по-възрастния от нея артист. След първите такива, Алексиев отхвърли да е гадже с нея и съобщи, че са правили пробни фотоси за нов план.

Той съобщи, че Ивана му е „ приятелка”, а състуденти на Бобойчева се кълнат, че двамата имат загадка връзка от три години.

След разкритията и абсурда, който ги последва Стоян имаше проблеми със здравето, а девойката изтри всичките си профили в обществените мрежи. Към днешна дата обаче тя още веднъж е във Facebook, а двамата с Алексиев се целуват буйно още веднъж в центъра на столицата.

И по нищо не наподобява да репетират за нова роля.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР